Güvenlik Firmaları Bilgisayarcı Avcılar Bilgisayarcı/a> Esenyurt Bilgisayarcı/a> Güvenlik şirketleri bahçeşehir elektrikci Esenyurt Pilot Garage

Turist Schengen Vize Unsurları ?

OGG Vize olarak profesyonel kadromuz ile size hizmet vermekteyiz. Müşterilerimize Schengen vizesi almak için dikkat edilmesi gereken önemli hususları  konsoloslukların evraklarını güncellemesinden dolayı size arz etmek istedik.

İlk olarak ; Yaz dönemlerinde yaşanan vize yoğunlukları her zaman dikkate alınması gereken bir unsurdur…Yaz dönemlerinde Yurtdışında yaşayan akrabalarını ziyaret etmek isteyen müşterilerimiz erken dönemde başvuru yapmaları gerekmektedir. Genellikle Avrupa da yaşayan akrabalarınızdan  schengen vizesi alabilmeniz için yaşadıkları  bölgelerine mensup belediyelerden davetiye çıkartmaları gerekmektedir.

Diğer dikkat edilmesi gereken bir unsur ise ; Schengen bölgelerinde yaşayan birinci derece akrabalarınız var ise bunlardan mutlaka davetiye almanız gerekmektedir..Davetiye almayıp Otel ve Uçak rezervasyonu ile başvuru yapmanız durumunda vizenizin red olması yüksek bir ihtimaldir.

Akraba seyahatlerinde Schengen vize başvurularında Mutlaka vukuatlı nüfus kayıt örneği sunulması gerekmektedir.Konsoloslular bu tarz evrakları akrabalık derecenizi kanıtlamanız açısından istemektedir.

Almanya Konsolosluğu,Fransa Konsolosluğu, Belçika Konsolosluğu,Hollanda Konsolosluğu,İsveç Konsolosluğu,İsviçre Konsolosluğu,İtalya Konsolosluğu,İspanya konsolosluğu,Yunanistan konsolosluğu ,Norveç Konsolosluğu,Polonya Konsolosluğu,Çek Konsolosluğu v.b Bu Schengen ülkeleri genellikle Davetiyelerin orijinal olmasını istemektedir.

Turist Schengen Vize Unsurları ? sitemize 22 Haziran 2015 tarihinde eklenmiş ve kişi tarafından ziyaret edilmiş.

Yorumlar

İlgili Terimler :